Salată caldă de somon și roșii de struguri

Salata caldă de somon și roșii de struguri ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 239 calorii, 26g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.8 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, roșii de Struguri, Usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Somon Cu Salată Caldă De Roșii-Măsline, Somon fript cu roșii calde și salată Edamame, și Rețetă Caldă De Salată De Quinoan Și Spanac Cu Roșii De Struguri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mare până la cald.
Adăugați unt; se întinde pe strat.
Așezați carnea fileurilor de somon cu fața în jos în tigaie și căutați aproximativ 3 min sau până se rumenesc. Folosind o spatulă cu fante, transferați pe o farfurie, cu fața în sus.
Adăugați roșiile în tigaie și sotati timp de 3 min sau până se rumenesc și încep să apară; folosind transferul spatulei în castron.
Reduceți focul la mediu și lăsați tigaia să se răcească ușor.
Adăugați usturoiul la tigaie de pe foc; sotati timp de 15 sec, pana cand parfumat.
Bateți făina în smântână; se toarnă în tigaie, amestecând. Întoarceți tigaia la foc și aduceți la foc mic, amestecând constant. Întoarceți somonul în tigaie,cu fața în sus. Reduceți căldura la mediu-mic și fierbeți timp de 2 până la 7 minute (în funcție de grosime) sau până când somonul se desprinde ușor cu o furculiță.
Aranjați salata pe farfurii; deasupra cu roșii.
Puneți somonul deasupra. Amestecați sosul în tigaie și stropiți peste salate.
Se servește cu pene de lămâie pentru a stoarce deasupra.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.