Salată caldă de scoici și cocoși cu Escarole, rubarbă și piper prăjit-crostini de măsline

Salată caldă de scoici și cocoși cu Escarole, rubarbă și piper prăjit-crostini de măsline
Salată caldă de scoici și cocoși cu Escarole, rubarbă și piper prăjit - crostini de măsline necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 543 calorii, 13g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Pentru $2.91 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ardei grași, oțet de vin, ulei de măsline extra virgin plus 2 linguri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza uleiul de măsline extra-virgin, puteți urma acest fel principal cu Tartă Cu Nucă De Caramel Cu Ciocolată (Fără Gluten ,Fără Cereale, Vegană) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Ardei Roșu Prăjit Și Crostini De Măsline Coapte, Ardei prăjit, parmezan și crostini de măsline, și Ardei gras prăjit, măsline și crostini de Caper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați usturoiul și rubarba și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Adăugați scoici littleneck și vin și se aduce la fierbere. Acoperiți și gătiți până când toate scoicile sunt deschise, aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici LittleneckScoici Littleneck
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Între timp, asamblați crostini amestecând mai întâi ardeii prăjiți, pasta de măsline și uleiul rămas împreună. Împărțiți amestecul de piper între 12 toasturi și așezați trei pe jantele fiecăruia dintre cele 4 plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapenadă De MăslineTapenadă De Măsline
CrostiniCrostini
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați cockles la littleneck pan și capac. Gatiti pana cand cockles se deschid, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CocklesCockles
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se adaugă oțet și escarole și se condimentează cu sare și piper. Se amestecă apoi se împarte escarole, scoici și cockles printre plăci și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
EscarolaEscarola
CocklesCockles
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Scoici în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca de la A La Z Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A La Z se deschide cu arome de flori albe, mandarine, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu indicii de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, apetisant și intens. Nuanțată mijlocul palatului desfășoară cu arome care oglindă și amplifica aromatice. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasic Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, picant și intens va livra în următorii 5 ani.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista