Salată caldă de Quinoa cu legume prăjite de toamnă și sos de ghimbir-Scallion

Salată caldă de Quinoa cu legume prăjite de toamnă și sos de ghimbir-Scallion
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata caldă de Quinoa cu legume prăjite de toamnă și pansament cu ghimbir-Scallion. O porție conține 206 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cartof dulce, ulei de măsline, păstârnac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată de Quinoa, năut și migdale cu sos de Scallion prăjit, Salată de Quinoa tocată de toamnă cu cidru de mere + pansament Tahini-salvie, și Salată caldă de quinoa cu halloumi la grătar și sos de pătrunjel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați cartoful dulce, varza de Bruxelles, morcovul, păstârnacul, Napul, uleiul și sarea și piperul măsurate într-un castron mare și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Sare și PiperSare și Piper
Cartofi DulciCartofi Dulci
PăstârnacPăstârnac
MorcovMorcov
NapNap
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Transferați legumele pe o foaie de copt și aranjați într-un strat uniform; puneți vasul deoparte (nu este nevoie să-l ștergeți).Prăjiți legumele, amestecând la fiecare 5 minute, până când sunt fragede și fierte, aproximativ 18 până la 20 de minute. Între timp, gătește quinoa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
1
Așezați toate ingredientele, cu excepția coriandrului, în vasul rezervat din legume și bateți pentru a combina; pus deoparte.Când quinoa este gata, scurgeți-o printr-o strecurătoare cu ochiuri fine și adăugați-o în vasul cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați legumele prăjite și aruncați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
3
Se presară coriandru (dacă se folosește) și se servește imediat sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz

Ingrediente

0Bucăți de caramele Heath Barpiper negru proaspăt măcinat, plus mai mult după cum este necesarpiper negru proaspăt măcinat, plus mai mult după cum este necesar113pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOVarză de Bruxelles (aproximativ 6 până la 8 varză medie de Bruxelles), tăiată și tăiată în sferturiVarză de Bruxelles (aproximativ 6 până la 8 varză medie de Bruxelles), tăiată și tăiată în sferturi113pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOmorcov (aproximativ 1 morcov mare), curățat și tăiat în bucăți de 1/2 inchmorcov (aproximativ 1 morcov mare), curățat și tăiat în bucăți de 1/2 inch591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoriandru proaspăt tocat grosier (opțional)coriandru proaspăt tocat grosier (opțional)22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyghimbir proaspăt curățat și tocat mărunt (dintr - o bucată de 3 până la 4 inci)ghimbir proaspăt curățat și tocat mărunt (dintr - o bucată de 3 până la 4 inci)1Oreos dublu umplutsare kosher, plus mai mult după cum este necesarsare kosher, plus mai mult după cum este necesar32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec113pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpăstârnac (aproximativ 1 păstârnac mediu), curățat și tăiat în bucăți de 1/2 inchpăstârnac (aproximativ 1 păstârnac mediu), curățat și tăiat în bucăți de 1/2 inch2961 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilquinoa, orice culoare sau varietatequinoa, orice culoare sau varietate1buchetscallions, felii subțiri (numai părți albe și verde deschis)scallions, felii subțiri (numai părți albe și verde deschis)1Oreos dublu umplutulei de susan prăjitulei de susan prăjit32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyoțet de sherryoțet de sherry22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcartof dulce (aproximativ 1 cartof dulce mediu), curățat și tăiat în bucăți de 1/2 inchcartof dulce (aproximativ 1 cartof dulce mediu), curățat și tăiat în bucăți de 1/2 inch113pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOnapi de top alb sau violet (aproximativ 1 nap mic), curățați și tăiați în bucăți de 1/2 inchnapi de top alb sau violet (aproximativ 1 nap mic), curățați și tăiați în bucăți de 1/2 inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista