Salată caldă de pui, slănină și ouă cu pansament cu maioneză

Salata caldă de pui, slănină și ouă cu pansament de maioneză este o fără gluten și דל פחמימות, rețetă cu 2 porții. O porție conține 692 calorii, 43G de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $ 3.79 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de slănină, ardei gras, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. 4 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Salată caldă de pui, slănină și ouă cu pansament cu maioneză, Salată de pui-spanac cu pansament cald cu slănină, și Salată de pui-spanac cu pansament cald cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie. Tăiați slănina când este suficient de rece pentru a o manipula.
Aduceți o cratiță cu apă la fiert, reduceți căldura la mediu și coborâți ușor ouăle în apa clocotită folosind o lingură. Se fierbe timp de 8 minute.
Scoateți imediat de pe foc, scurgeți și acoperiți ouăle cu apă rece.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați cubulețe de pui, ceapă și ciuperci în uleiul încins până când carnea nu mai este roz în interior și ciupercile se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Așezați salata iceberg într-un bol de salată.
Adăugați amestecul de pui-ciuperci și slănină. Se acoperă cu ardei gras roșu, roșii cherry și brânză Cheddar albă. Amestecați maioneza în salată, aruncând ușor pentru a acoperi. Cojiți ouăle și tăiați fiecare ou în jumătate; tăiați jumătățile orizontal în 3 pene fiecare. Aranjați ouăle deasupra salatei; serviți cald.