Salata caldă de pui ar putea fi exact felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și lactate are 6 porții și costă 1,07 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 452 de calorii . Dacă aveți la îndemână ceapă, țelină, orez și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 44% . Acest scor este solid. Încercați Salata caldă de cartofi , OALA DE MIEL ȘI RINICHI și Dipul fierbinte de crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un bol mare, combinați primele nouă ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Combinați maioneza și supa; amestecați cu amestecul de pui. Turnați conținutul într-o tavă de copt de 2 litri, unsă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Suc De Lămâie Goya®
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 30 de minute.