Salata caldă de pui ia în jur 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 681 calorii, 59G de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $5.51 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 69 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salată, oțet balsamic, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Salată Caldă De Pui, Salată Caldă De Pui Cu Caise, și Salată caldă de ficat de pui sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți bucățile de pui și bagheta peste o tavă de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Stropiți cu 2 lingurițe de ulei de măsline și aruncați pentru a acoperi. Condimentați, apoi dați la cuptor timp de 15 minute până când puiul este gătit și pâinea este aurie și crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Bateți împreună uleiul de măsline rămas și oțetul balsamic pentru a face un pansament. Împărțiți punga de frunze între două farfurii de servire, adăugați sfecla roșie, apoi împrăștiați brânza. Aruncați cu puiul cald și pâinea, stropiți cu pansamentul, apoi serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sifonada De Frunze De Kale
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate