Salată caldă de pui
Salata caldă de pui ia în jur 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 681 calorii, 59G de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $5.51 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 69 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salată, oțet balsamic, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Salată Caldă De Pui, Salată Caldă De Pui Cu Caise, și Salată caldă de ficat de pui sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Întindeți bucățile de pui și bagheta peste o tavă de prăjire superficială.
Stropiți cu 2 lingurițe de ulei de măsline și aruncați pentru a acoperi. Condimentați, apoi dați la cuptor timp de 15 minute până când puiul este gătit și pâinea este aurie și crocantă.
Bateți împreună uleiul de măsline rămas și oțetul balsamic pentru a face un pansament. Împărțiți punga de frunze între două farfurii de servire, adăugați sfecla roșie, apoi împrăștiați brânza. Aruncați cu puiul cald și pâinea, stropiți cu pansamentul, apoi serviți imediat.