Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata caldă de pere. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 217 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de lămâie, sâmburi de floarea soarelui, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată Caldă De Pere, Varză caldă de Bruxelles și salată de pere, și Salată caldă de spanac și pere cu sos de slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie antiaderentă, sotati felii de pere timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie. Pe farfuriile de salată, aranjați verdeața, perele, ceapa, brânza albastră și sâmburii de floarea soarelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sâmburi Suplimentari De Floarea Soarelui Sărați, Opțional
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Verzii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Într-un blender, combinați ingredientele pentru vinaigretă; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime