Salată caldă de năut, ardei roșu și spanac cu Harissa

Salată caldă de năut, ardei roșu și spanac cu Harissa
Salata caldă de năut, ardei roșu și spanac cu Harissan este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 219 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână oțet de sherry, muștar dijon, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Salată caldă de năut, fenicul și piper, Salată caldă de năut, chorizo și ardei, și Pâine prăjită caldă cu sparanghel și slănină cu vinetă de ardei roșu-șalotă.

Instrucțiuni

1
Bateți oțet, muștar, sare, piper și 2 lingurițe. harissa într-un castron. Treceți treptat în ulei de măsline. Gust; adăugați mai multă harissa dacă doriți un pansament mai fierbinte. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
HarissaHarissa
MuștarMuștar
OțetOțet
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Faceți salată: puneți ardeii pe o foaie de copt și fierbeți, rotind periodic, până se carbonizează pe toate părțile, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Puneți ardeii într-o pungă de hârtie aproximativ 15 minute pentru a permite aburului prins să-și slăbească pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
4
Îndepărtați cojile carbonizate, tulpinile și semințele; tăiați ardeii în 1/2-in. bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
SemințeSemințe
5
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați vinetele și gătiți, amestecând des, până se înmoaie și începe să se coloreze, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
7
Adăugați năut, 2 linguri. apă și 3/4 linguriță. fiecare sare și piper; gatiti, amestecand, pentru a amesteca arome, aproximativ 3 minute. Se amestecă ardeii tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
NăutNăut
ArdeiArdei
ApăApă
8
Se ia de pe foc și se lasă să stea până când legumele sunt calde, dar nu fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
9
Într-un castron mare, aruncați spanacul, menta și ceapa roșie cu jumătate de vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Ceapă RoșieCeapă Roșie
SpanacSpanac
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Adăugați amestecul de năut, stropiți cu pansament suplimentar și aruncați din nou pentru a acoperi. Condimentează după gust cu mai multă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
NăutNăut
11
* Cumpărați harissa, o pastă de chile și condimente din Africa de Nord, în secțiunea internațională a multor supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
HarissaHarissa
Ardei IuteArdei Iute
12
Nivelul de căldură variază foarte mult de la marcă la marcă, așa că încercați puțin înainte de utilizare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate80
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista