Salată caldă de năut, ardei roșu și spanac cu Harissa
Salata caldă de năut, ardei roșu și spanac cu Harissan este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 219 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână oțet de sherry, muștar dijon, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Salată caldă de năut, fenicul și piper, Salată caldă de năut, chorizo și ardei, și Pâine prăjită caldă cu sparanghel și slănină cu vinetă de ardei roșu-șalotă.
Instrucțiuni
1
Bateți oțet, muștar, sare, piper și 2 lingurițe. harissa într-un castron. Treceți treptat în ulei de măsline. Gust; adăugați mai multă harissa dacă doriți un pansament mai fierbinte. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Harissa
Muștar
Oțet
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Faceți salată: puneți ardeii pe o foaie de copt și fierbeți, rotind periodic, până se carbonizează pe toate părțile, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Puneți ardeii într-o pungă de hârtie aproximativ 15 minute pentru a permite aburului prins să-și slăbească pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
4
Îndepărtați cojile carbonizate, tulpinile și semințele; tăiați ardeii în 1/2-in. bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Semințe
5
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați vinetele și gătiți, amestecând des, până se înmoaie și începe să se coloreze, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
7
Adăugați năut, 2 linguri. apă și 3/4 linguriță. fiecare sare și piper; gatiti, amestecand, pentru a amesteca arome, aproximativ 3 minute. Se amestecă ardeii tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Năut
Ardei
Apă
8
Se ia de pe foc și se lasă să stea până când legumele sunt calde, dar nu fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
9
Într-un castron mare, aruncați spanacul, menta și ceapa roșie cu jumătate de vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Ceapă Roșie
Spanac
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Adăugați amestecul de năut, stropiți cu pansament suplimentar și aruncați din nou pentru a acoperi. Condimentează după gust cu mai multă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Năut
11
* Cumpărați harissa, o pastă de chile și condimente din Africa de Nord, în secțiunea internațională a multor supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Condimente
Harissa
Ardei Iute
12
Nivelul de căldură variază foarte mult de la marcă la marcă, așa că încercați puțin înainte de utilizare.