Salată caldă de linte cu sfeclă prăjită și brânză de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata caldă de linte cu sfeclă prăjită și brânză de capră. Această rețetă servește 4 și costă 4,71 USD pe porție. O porție conține 983 calorii, 33g de proteine, și 70g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, morcov, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Linte caldă cu ciorbă ofilită, sfeclă prăjită și brânză de capră, Salată Caldă De Linte Cu Brânză De Capră, și Sfeclă prăjită salată de fistic și brânză de capră.
Instrucțiuni
1
Începeți prin prăjirea sfeclei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
1
Legați ceapa, morcovul, țelina, frunza de dafin și crengile de cimbru împreună în pânză de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
2
Puneți bulionul de pui într-o cratiță medie și dați la fiert. Se amestecă lintea, se condimentează cu sare și piper și se reduce focul la mediu-mic și se gătește până când lintea este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Scurgeți bine și aruncați punga de brânză de aromă.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați slănina și gătiți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
6
Scoateți slănina cu o lingură pliată într-un vas căptușit cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®
7
Adăugați usturoiul și morcovul în tigaie și gătiți până la moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați lintea gătită și slănina în tigaie și amestecați pentru a combina. Se amestecă cimbrul tocat și 1 lingură de oțet de sherry. Condimentează cu sare și piper, după gust. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Linte Fierte
Oțet De Sherry
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Pentru a asambla, așezați frisee într-un castron mare, aruncați cu jumătate din vinetă și condimentați cu sare și piper. Aranjați sfecla prăjită în jurul exteriorului a 4 farfurii. Împărțiți verdele între fiecare placă din centru. Topiți frisee-ul cu o parte din lintea caldă și așezați o felie de brânză de capră deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Brânză De Capră
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Linte
Cret Andive
Verzii
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Stropiți fiecare salată cu vinaigreta rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
11
Serviți cu felii de pâine franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Franceză
12
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
13
Înveliți ușor sfecla cu ulei. Înfășurați sfecla în folie de aluminiu, așezați-o pe o foaie de copt și prăjiți-o la cuptor până la fiert, aproximativ 45 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
14
Se scoate din cuptor, se lasă să se răcească 10 minute, apoi se curăță și se feliază în felii groase de 1/4 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
15
Bateți împreună oțetul, muștarul, cimbrul și sarea și piperul într-un bol mic. Se strecoară încet în ulei și se amestecă până se emulsionează.