Salată caldă de legume de primăvară cu miel la grătar
Salata caldă de legume de primăvară cu miel la grătar durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 543 calorii, 51G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $3.48 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Această rețetă este plăcută de 38 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, mazăre, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Primăvară. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Miel marinat la grătar cu marmeladă de șalotă, servit cu legume la grătar, Cozi de miel fierte cu legume de primăvară și Gremolata de primăvară, și Legume de primăvară cu vinetă caldă.
Instrucțiuni
1
Obțineți un castron cu apă cu gheață gata și aduceți la fierbere o tigaie mare cu apă sărată. Gatiti sparanghelul in apa timp de 3 minute, apoi scoateti-l in apa cu gheata cu o lingura cu fante. Gatiti mazarea timp de 2 minute, apoi puneti-o in apa cu gheata. Gatiti fasolea pentru inca 2 minute, intrati in apa cu gheata, apoi scoateti-le din coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
2
Tăiați o cruce în fundul fiecărei roșii, apoi blanch în apă clocotită timp de aproximativ 10 secunde înainte de a pune în apă cu gheață. Curățați, sfărâmați și deseminați roșiile și tăiați carnea în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Încălziți ușor uleiul și semințele de coriandru într-o cratiță mică, apoi scoateți focul și amestecați prin toate legumele și oțetul. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă prin tarhon și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Încălziți o tigaie mare sau un grătar. Condimentați mielul cu sare și piper și gătiți timp de 4 minute pe fiecare parte pentru mediu sau 6 minute pentru bine făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Serviți fiecare cotlet de miel cu pansamentul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.