Salată caldă de legume de primăvară cu miel la grătar
Salata caldă de legume de primăvară cu miel la grătar durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 543 calorii, 51G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $3.48 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Această rețetă este plăcută de 38 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, mazăre, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Primăvară. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Miel marinat la grătar cu marmeladă de șalotă, servit cu legume la grătar, Cozi de miel fierte cu legume de primăvară și Gremolata de primăvară, și Legume de primăvară cu vinetă caldă.
Instrucțiuni
Obțineți un castron cu apă cu gheață gata și aduceți la fierbere o tigaie mare cu apă sărată. Gatiti sparanghelul in apa timp de 3 minute, apoi scoateti-l in apa cu gheata cu o lingura cu fante. Gatiti mazarea timp de 2 minute, apoi puneti-o in apa cu gheata. Gatiti fasolea pentru inca 2 minute, intrati in apa cu gheata, apoi scoateti-le din coaja.
Tăiați o cruce în fundul fiecărei roșii, apoi blanch în apă clocotită timp de aproximativ 10 secunde înainte de a pune în apă cu gheață. Curățați, sfărâmați și deseminați roșiile și tăiați carnea în bucăți mici.
Încălziți ușor uleiul și semințele de coriandru într-o cratiță mică, apoi scoateți focul și amestecați prin toate legumele și oțetul. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă prin tarhon și mentă.
Încălziți o tigaie mare sau un grătar. Condimentați mielul cu sare și piper și gătiți timp de 4 minute pe fiecare parte pentru mediu sau 6 minute pentru bine făcut.
Serviți fiecare cotlet de miel cu pansamentul de legume.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.