Salată caldă de homar Braconat cu unt cu sos de tarhon-citrice

Salata caldă de homar Braconat cu unt, cu pansament cu tarhon-citrice, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 502 calorii. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână unt, sare grosieră, tarhon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Scoici arse peste Micro verdețuri cu vinaigretă de tarhon portocaliu cu homar Braconat cu unt, Salată caldă de morcovi de conopidă cu sos miso de citrice, și Salată de salată cu unt cu tarhon și vinetă cu miere de citrice.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Simonnet-Febvre Petit Chablis cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Simonnet-Febvre Petit Chablis]()
Simonnet-Febvre Petit Chablis