Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați friptura caldă și salata de brânză albastră. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 47 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Cap de la magazin și ridica ceapa, ardei, 1/3 cupa Kraft lite zesty sos italian, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată Caldă De Smochine Și Brânză Albastră, Salată caldă de cartofi noi cu slănină și brânză albastră, și Salată caldă de creveți și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se Încălzește 1 Lingură. de pansament în tigaie mare la foc mediu-mare.
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați ardei și ceapă; gătiți și amestecați 5 min. sau până când carnea este gătită și legumele sunt crocante. Se amestecă pansamentul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Așezați 2-1 / 2 căni de verdeață pe fiecare dintre cele patru farfurii de salată. Se acoperă uniform cu amestecul de carne și brânză chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Verzii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.