Salată caldă de fasole verde și Pancetta
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Salata caldă de fasole verde și Pancetta ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 3 porții cu 422 calorii, 14g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 50 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Dacă aveți la îndemână roșii, pancetta, așchii de parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Salată Verde De Păpădie Cu Pansament Cald De Pancetta, Salată caldă de fasole Fava Kamut cu sos de busuioc Pancetta, și Salată De Fasole Verde, Nuci De Pin Și Pancetta.
Instrucțiuni
Încălziți apa sărată într-o cratiță medie pentru fasole, o lingură de sare pentru fiecare 4 căni de apă. În timp ce apa se încălzește, începeți următorii doi pași.
Într-un castron mic, amestecați mierea și oțetul de sherry. Pune deoparte.
Încălziți o tigaie mare saut la foc mediu. Gatiti fasiile de pancetta in loturi pana devin aurii si crocante.
Lăsați să se scurgă pe un prosop de hârtie așezat peste o farfurie pentru a absorbi excesul de grăsime.
Aruncați toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime rămasă în tigaie (nu puneți scurgerea sau vă veți înfunda scurgerea când grăsimea se răcește).
Adăugați 3 linguri de ulei de măsline în tigaie, dați deoparte.
Gătiți fasolea verde în apă sărată: odată ce apa sărată fierbe, adăugați fasolea, reveniți la fierbere și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Scurgeți fasolea. Puneți fasolea într-un castron mare de servire.
Încălziți uleiul în tigaia care a fost folosită pentru a găti pancetta la foc mediu.
Bateți amestecul de miere de oțet. Întoarceți căldura și continuați să bateți pe măsură ce amestecul fierbe și se amestecă.
Se toarnă pansamentul fierbinte pe fasole și roșii. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați pancetta tocată și parmezanul și aruncați.