Salată caldă de fasole verde și cartofi cu brânză de capră

Salată caldă de fasole verde și cartofi cu brânză de capră
Salata caldă de fasole verde și cartofi cu brânză de capră necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 267 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de sos balsamic de vinetă, brânză de capră, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca o farfurie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 43 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Salată Caldă De Fasole Verde Și Cartofi, Salată Caldă De Fasole Verde De Cartofi, și Salată caldă de cartofi și fasole verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-un vas mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două.
3
Puneți cartofii într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare; ungeți cu spray de gătit. Gatiti si amestecati fasolea verde si ceapa pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul; gătiți și amestecați până când usturoiul este parfumat, încă aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Transferați amestecul de fasole verde în vasul mare cu cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați vinaigreta balsamică, ardeii roșii prăjiți și busuiocul; aruncați ușor. Se amestecă brânza de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista