Salată caldă de fasole verde și cartofi cu brânză de capră

Salata caldă de fasole verde și cartofi cu brânză de capră necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 267 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de sos balsamic de vinetă, brânză de capră, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca o farfurie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 43 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Salată Caldă De Fasole Verde Și Cartofi, Salată Caldă De Fasole Verde De Cartofi, și Salată caldă de cartofi și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-un vas mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două.
Puneți cartofii într-un castron mare.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare; ungeți cu spray de gătit. Gatiti si amestecati fasolea verde si ceapa pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul; gătiți și amestecați până când usturoiul este parfumat, încă aproximativ 1 minut.
Transferați amestecul de fasole verde în vasul mare cu cartofii.
Adăugați vinaigreta balsamică, ardeii roșii prăjiți și busuiocul; aruncați ușor. Se amestecă brânza de capră.