Salată caldă de eglefin afumat, rachetă și orez basmati
Salata de orez afumată caldă de eglefin, rachetă și basmati este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 341 calorii, 28G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, stoc de legume, rachetă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 81%. Rețete similare sunt Kedgeree (Orez Curry Britanic Cu Eglefin Afumat), Curry de pui Vadouvan cu orez Basmati afumat, și Salată caldă de rață, caise și rachete.
Instrucțiuni
Puneți orezul și stocul într-o tigaie și aduceți la fierbere, acoperiți, reduceți la foc mic și gătiți timp de 6 minute.
Tăiați peștele în bucăți, aranjați orezul și gătiți timp de 2 minute.
Se presară cu snap-uri de zahăr și ceapă de primăvară, se acoperă și se gătește la foc mic încă 2 minute.
Furculiți ușor roșiile și racheta în orez.