Salată caldă de eglefin afumat, rachetă și orez basmati

Salată caldă de eglefin afumat, rachetă și orez basmati
Salata de orez afumată caldă de eglefin, rachetă și basmati este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 341 calorii, 28G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, stoc de legume, rachetă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 81%. Rețete similare sunt Kedgeree (Orez Curry Britanic Cu Eglefin Afumat), Curry de pui Vadouvan cu orez Basmati afumat, și Salată caldă de rață, caise și rachete.

Instrucțiuni

1
Puneți orezul și stocul într-o tigaie și aduceți la fierbere, acoperiți, reduceți la foc mic și gătiți timp de 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Tăiați peștele în bucăți, aranjați orezul și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Se presară cu snap-uri de zahăr și ceapă de primăvară, se acoperă și se gătește la foc mic încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Furculiți ușor roșiile și racheta în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista