Salată caldă de ciuperci cu spanac
Salata caldă de ciuperci cu spanac este un aperitiv fără gluten. Această rețetă servește 2 și costă 1,43 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 164 de calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de spanac rupt, pudră de usturoi, sos de vinaigretă cu zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 67%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată caldă de ciuperci și spanac, Salată caldă de ciuperci și spanac și Salată caldă de ciuperci și spanac.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, căliți ceapa și praful de usturoi în unt până când ceapa este fragedă.
Adăugați ciupercile; acoperiți și gătiți timp de 1 minut sau până când se înmoaie.
Adăugați spanacul; se presara cu sare si vinegreta. Acoperiți și gătiți timp de 1 minut sau până când spanacul se ofilește.
Se servesc calde cu crutoane.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 37 de dolari pe sticlă.
![Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay]()
Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay
Aromele de Golden Delicious Apple, piersici albe și nectarine sunt accentuate cu nuga, miere și zahăr brun. Aromele de piersici, mere și crème brulee se îmbină cu note de caramel, crustă de plăcintă caldă și mere copt.