Salată caldă de Chanterelle și fructe de pădure cu Cheddar

Salată caldă de Chanterelle și fructe de pădure cu Cheddar
Salata caldă de Chanterelle și fructe de pădure cu Cheddar este o fără gluten, primar și vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 489 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,62 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, sare și piper, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cina în seara asta: salată caldă de Chanterelle și Pancetta, Salată caldă de Chanterelle cu pete și ouă Pocate, și Salată caldă de boabe de grâu și ciuperci.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați inelele de ceapă, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mare până se rumenesc bogat, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Transferați inelele de ceapă într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați 3 linguri de ulei de măsline în tigaie și când este fierbinte, adăugați galbenele și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc moderat pana cand lichidul din tigaie s-a evaporat, aproximativ 7 minute. Continuați să gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când galbenele se rumenesc, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Într-un castron mic, combinați oțetul cu muștarul și restul de 2 linguri plus 1 linguriță de ulei de măsline; condimentează vinaigreta cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați rucola, murele și zmeura în vasul cu ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați galbenele și vinaigreta și aruncați bine. Puneți o bucată de cheddar pe fiecare farfurie. Împărțiți salata între farfurii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista