Salată caldă de Chanterelle și fructe de pădure cu Cheddar
Salata caldă de Chanterelle și fructe de pădure cu Cheddar este o fără gluten, primar și vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 489 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,62 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, sare și piper, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cina în seara asta: salată caldă de Chanterelle și Pancetta, Salată caldă de Chanterelle cu pete și ouă Pocate, și Salată caldă de boabe de grâu și ciuperci.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline până la sclipire.
Adăugați inelele de ceapă, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mare până se rumenesc bogat, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați inelele de ceapă într-un castron mediu.
Adăugați 3 linguri de ulei de măsline în tigaie și când este fierbinte, adăugați galbenele și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc moderat pana cand lichidul din tigaie s-a evaporat, aproximativ 7 minute. Continuați să gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când galbenele se rumenesc, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se condimentează cu sare și piper.
Într-un castron mic, combinați oțetul cu muștarul și restul de 2 linguri plus 1 linguriță de ulei de măsline; condimentează vinaigreta cu sare și piper.
Adăugați rucola, murele și zmeura în vasul cu ceapa.
Adăugați galbenele și vinaigreta și aruncați bine. Puneți o bucată de cheddar pe fiecare farfurie. Împărțiți salata între farfurii și serviți.