Salată caldă de Chanterelle cu pete și ouă Pocate

Salată caldă de Chanterelle cu pete și ouă Pocate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata caldă de Chanterelle cu pete și ouă Pocate. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 230 calorii. Pentru $5.09 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână salată de unt, crenguțe de cimbru, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată caldă de spanac cu ouă Poșate moi, Chanterelle și Mangalitsa Speck Pizza, și Praz prăjit cu ouă Pocate și salată caldă de spanac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați 4 linguriulei și cimbru într-un castron mare. Apăsați 2 usturoi în ulei cu presă de usturoi; bateți toblend.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Presă De UsturoiPresă De Usturoi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați chanterelles și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
4
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
5
Pulverizați foaia de copt cu ramă cu nonstickspray.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Răspândiți amestecul de ciuperci pe foaie.Prăjiți ciupercile până se înmoaie, amestecândocazional, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Tăiați Speck în cruce în benzi groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpeckSpeck
8
Încălziți 1 lingură de ulei în abilități micipeste căldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați Speck; saut până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpeckSpeck
10
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
11
Prăjiți feliile de ciabatta până devin aurii; frecațicu cățelul de usturoi rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
CiabattaCiabatta
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
12
Stropiți cu 1lingura de ulei. Înjumătățiți fiecare felie pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
13
Umpleți tigaia mare cu apă și aduceți-lefierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Adăugați 1/2 linguriță sare. Crăpați ouăle, 1 la un moment dat, în ceașcă de cremă, apoi glisați oul din cupă în apă; reduceți căldura la minim. Poacheggs până când albușurile sunt setate și gălbenușurile sunt moi, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
15
Între timp, aruncați salată verde și m mincroche cusuficient vinaigrette pentru a acoperi. Salată de movilă PE6 farfurii. Folosind o lingură cu fante, îndepărtați ouăle din apă, tamponați cu prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de lichid și așezați deasupra salatelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
MacheMache
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
16
Garniturăcu ciuperci și Speck.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
SpeckSpeck
17
Așezați ciabattafingers în jurul salatei și serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista