Salată caldă de cartofi cu rucola
Nevoie de o garnitură fără gluten, integrală 30 și vegană? Salata caldă de cartofi cu rucola ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 231 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, muștar granulat, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată caldă de cartofi noi cu Taleggio și Rucola, Salată caldă de cartofi cu Halibut și Rucola, și Salată Caldă De Pâine Cu Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Tăiați cartofii în pene de 1/2 inch. Împrăștiați pene de cartofi pe 1 foaie mare de copt cu margini, stropiți cu 1 1/2 linguri de ulei de măsline și aruncați până se acoperă. Se condimentează cu sare și piper și se prăjește aproximativ 25 de minute, până se rumenesc și se rumenesc.
Într-un castron mic, bateți restul de 2 linguri de ulei de măsline cu muștarul și oțetul și condimentați cu sare și piper. Într-un castron mare, aruncați cartofii cu ceapa și rucola. Completați cu pansamentul, aruncați din nou și serviți imediat.