Salată caldă de cartofi

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și garnitură întreagă de 30? Salata caldă de cartofi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 257 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 105 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pachet de cartofi noi pentru bebeluși, ceapă de primăvară, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Salată Caldă De Cartofi, Salată Caldă De Cartofi, și Salată Caldă De Cartofi.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii intr-o tigaie cu apa sarata clocotita timp de 12-15 minute pana se inmoaie. Între timp, într-un castron mic, bateți muștarul cu coaja și sucul de lămâie și bateți încet uleiul pentru a forma o emulsie netedă. Condimentează după gust.
Scurgeți cartofii și vârful într-un castron mare.
Stropiți peste pansament și amestecați ușor. Lăsați să stea timp de 15 minute pentru a permite cartofilor să absoarbă aromele. Pentru a servi, amestecați pătrunjelul și ceapa de primăvară în cartofi. Condimentează după gust și servește imediat.