Salată Caldă De Arahide
Salata caldă de arahide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 379 calorii, 17g de proteine, și 32g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați roșii, coriandru, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt salată caldă de kale și cartofi dulci cu pansament Thailandez-arahide, Fidea de arahide cu legume mixte și sos de arahide (vegan, fără gluten, fără soia; poate fi servit cald sau rece), și Salată de spanac cu sos cald de salată de rodie.
Instrucțiuni
Pentru a coaja arahidele, blanch într-o cratiță de 3 litri de apă sărată fiartă 1 minut, apoi se scurge bine. Alunecați și aruncați pielea folosind degetele și transferați alunele într-un castron.
Aduceți 5 căni de apă la fiert cu frunza de dafin în aceeași cratiță.
Adăugați arahide și reduceți focul la moderat, apoi fierbeți, acoperite, până când arahidele sunt suficient de moi pentru a se sfărâma ușor atunci când sunt presate cu dinți de furculiță, aproximativ 30 până la 45 de minute. (Testați 1 sau 2 alune, lăsând restul intact.)
Când alunele sunt aproape terminate de gătit, amestecați roșiile, coriandrul, ardeii iute, sucul de lămâie și sarea de mare într-un castron.
Adăugați arahide scurse și amestecați pentru a combina.