Salată Caesar în boluri cu parmezan piperat

Salată Caesar în boluri cu parmezan piperat
Salata Caesar în boluri parmezan piperat ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 266 calorii, 10g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 8 și costă $1.15 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați sos cremos de salată caesar, crutoane de salată caesar, brânză parmezană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Boluri de salată Caesar pentru doi, Salată de pui Caesar în boluri de pâine, și Salată Caesar cu chipsuri de parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, aruncați brânza cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Încălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu. Presărați uniform 1/4 cană de amestec de brânză în tigaie pentru a forma un 6-in. cerc; gatiti, neacoperit, 1-2 minute sau pana cand bule si marginile devin maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți tigaia de pe foc; lăsați să stea 15 secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Folosind o spatulă, îndepărtați cu grijă brânza și drapați imediat peste un 4 oz inversat. ramekin; apăsați ușor pentru a forma un castron. Se răcește complet. Repetați cu brânza rămasă, făcând opt boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Într-un castron mare, combinați romaine, roșii și crutoane. Chiar înainte de servire, stropiți cu pansament și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Se servește în boluri cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Bucătăriiamerican
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista