Salată Caesar cu creveți la grătar
Salata Caesar cu creveți la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 3.26 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 330 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de creveți, usturoi, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 66%. Încercați Salată De Creveți La Grătar-Caesar, Salată De Caesar Cu Creveți La Grătar, și Salată De Caesar Cu Creveți La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mic, amestecați împreună produsul din ouă, usturoiul, pasta de hamsie, muștarul, sosul Worcestershire și sucul de lămâie. Adăugați încet uleiul de măsline într-un flux constant, amestecând tot timpul. Se amestecă parmezanul și se condimentează cu sare și piper.
Într-un castron mare, aruncați pansamentul cu salata până când este bine acoperit.
Adăugați crutoanele și aruncați pentru a combina. Împărțiți salata pe 4 farfurii și acoperiți fiecare farfurie cu 5 sau 6 creveți.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Folosind o perie de patiserie, periați ușor ambele părți ale pâinii cu ulei.
Tăiați usturoiul în jumătate și frecați-l pe ambele părți ale pâinii.
Tăiați pâinea în cuburi și întindeți-o pe o foaie de copt.
Coaceți până când pâinea este crocantă și maro aurie, amestecând o dată sau de două ori, aproximativ 10 minute.
Preîncălziți o tigaie pentru grătar peste o flacără medie-înaltă sau pregătiți un grătar. Aruncați creveții cu uleiul de măsline, presărați sare și piper, aruncați din nou și grătați până la fiert, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Transferați creveții pe o farfurie și stropiți cu sucul de lămâie.