Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata Bistro cu spanac-Caesar Dressing. Această rețetă servește 6 și costă 8,38 USD pe porție. O porție conține 898 calorii, 27G de proteine, și 76g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 6 minute. Un amestec de hamsie, muștar dijon, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de spanac și slănină cu pansament Caesar, Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, și Salată de paste de pui Caesar cu pansament ușor Caesar.
Instrucțiuni
1
Faceți pansamentul: Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Tăiați partea superioară de 1/2 inch de pe capul de usturoi și aruncați; așezați usturoiul pe o bucată de folie, stropiți cu ulei de măsline, condimentați cu sare și înfășurați. Prăjiți până se înmoaie, 30 de minute. Rece; strângeți cuișoarele din piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Pureați usturoiul prăjit, spanacul, hamsiile, gălbenușul de ou, muștarul, oțetul și 3/4 cană de apă într-un blender. Cu motorul pornit, adăugați încet 1 cană de ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Pregătiți salata: Preîncălziți broilerul. Gatiti pancetta intr-o tigaie la foc mediu pana cand este crocanta, 6 minute; transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Rezervați picăturile în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți Sotați, Decojiți
5
Ungeți pâinea cu ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și fierbeți până la prăjit. Se răcește, apoi se taie în cuburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Căni De Bere
6
Aruncați ciupercile, sucul de lămâie, roșiile, mozzarella și pătrunjelul într-un bol și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați pancetta, cuburi de pâine și 2 linguri de picături de pancetta și aruncați. Împărțiți între boluri și stropiți cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Fotografie de Kate Sears
9
Faceți pansamentul: Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
10
Tăiați partea superioară de 1/2 inch de pe capul de usturoi și aruncați; așezați usturoiul pe o bucată de folie, stropiți cu ulei de măsline, condimentați cu sare și înfășurați. Prăjiți până se înmoaie, 30 de minute. Rece; strângeți cuișoarele din piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
11
Pureați usturoiul prăjit, spanacul, hamsiile, gălbenușul de ou, muștarul, oțetul și 3/4 cană de apă într-un blender. Cu motorul pornit, adăugați încet 1 cană de ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Pregătiți salata: Preîncălziți broilerul. Gatiti pancetta intr-o tigaie la foc mediu pana cand este crocanta, 6 minute; transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Rezervați picăturile în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți Sotați, Decojiți
13
Ungeți pâinea cu ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și fierbeți până la prăjit. Se răcește, apoi se taie în cuburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Căni De Bere
14
Aruncați ciupercile, sucul de lămâie, roșiile, mozzarella și pătrunjelul într-un bol și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Adăugați pancetta, cuburi de pâine și 2 linguri de picături de pancetta și aruncați. Împărțiți între boluri și stropiți cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat