Salata Bibb cu vinaigretă de legume calde este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 292 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de măsline, apă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată Bibb Cu Vinegretă De Tarhon, Salată Bibb Și Salată De Ierburi Cu Vinetă, și Salată de salată Kentucky Bibb cu vinetă Bourbon.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, combinați ceapa cu 1/2 cană de oțet, 1 1/2 lingurițe de sare și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să stea până când ceapa este ușor murată, 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Scurgere.
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Aranjați pancetta pe foaia de copt, acoperiți cu o altă foaie de pergament și o altă foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Coaceți aproximativ 30 de minute, până când pancetta este rumenită și crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți foaia de copt superioară și hârtia pergament și lăsați pancetta să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați morcovul, păstârnacul, 4 crenguțe de cimbru și un vârf de ardei roșu zdrobit. Se condimentează cu sare și se gătește la foc mare, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Răsturnați legumele pe o farfurie și aruncați cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline în tigaie împreună cu dovleceii, rădăcina de țelină, restul de 4 crenguțe de cimbru și un alt vârf de ardei roșu zdrobit. Se condimentează cu sare și se gătește la foc mare, amestecând ocazional, până când dovleceii și rădăcina de țelină sunt fragede, 5 minute. Aruncați crenguțele. Întoarceți morcovul și păstârnacul în tigaie. Se amestecă restul de 1/4 cană de oțet și 1/2 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Telina
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuțit De Toaletă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Aranjați salata pe farfurii. Se acoperă cu vinaigreta caldă de legume, ceapa murată și pancetta crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Murată
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Roșii Tăiate
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier