Salată belgiană de andive cu brânză albastră
Salata de andive belgiană cu brânză albastră este o fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 111 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați muștarul dijon, șalotul, arpagicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Salată belgiană de andive, brânză albastră și pere, Simplu Farmstyle andive Belgian cu slănină și brânză albastră, și Endive Belgiene Coapte Cu Șuncă Și Brânză.
Instrucțiuni
Combinați șalotul, sarea și oțetul într-un bol și lăsați să stea 10 minute.
Bateti in mustar si 3 linguri. ulei și gust. Dacă vinaigretul este prea ascuțit, amestecați mai mult ulei.
Aruncați ușor endive cu vinetă și arpagic. Aranjați frunzele într-un castron mare sau pe un platou, stropind brânză albastră în timp ce mergeți, astfel încât să fie distribuită uniform.
* Găsiți la magazine alimentare bine aprovizionate.
Faceți înainte: Vinaigrette, până la 1 zi.