Salată balsamică de pui și piersici

Salata balsamică de pui și piersici este o fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 43 calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de frunze de spanac pentru copii, frunze de busuioc, piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată balsamică de pui cu busuioc de piersici cu prosciutto crocant, Salată de piersici cu pui de busuioc la grătar și vinetă albă balsamică-miere, și Salată balsamică de piersici avo-rucola.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la mediu și tapetați raftul cu folie. Măsurați 1 lingură de oțet într-un vas superficial cu 1 lingură de ulei de măsline și un shake bun de sare și piper.
Adăugați fileurile de pui și întoarceți-le în pansament până când sunt bine acoperite.
Puneți puiul într-un singur strat pe raftul căptușit cu folie și grătiți timp de 10-12 minute, apoi întoarceți-le și grătiți încă 10-12 minute până când puiul este gătit, lucios și de culoare maro intens.
Înjumătățiți piersicile, îndepărtați pietrele și feliați destul de gros.
Întindeți frunzele de spanac pe un platou de servire. Feliați puiul gătit și împrăștiați-l peste frunzele de spanac împreună cu piersicile și jumătate din frunzele de busuioc. Se toacă busuiocul rămas și se amestecă într-un castron mic cu oțetul balsamic rămas, 2 lingurițe de ulei de măsline și puțină sare și piper.
Stropiți peste salată și serviți.