Salată balsamică de pui și piersici

Salată balsamică de pui și piersici
Salata balsamică de pui și piersici este o fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 43 calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de frunze de spanac pentru copii, frunze de busuioc, piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată balsamică de pui cu busuioc de piersici cu prosciutto crocant, Salată de piersici cu pui de busuioc la grătar și vinetă albă balsamică-miere, și Salată balsamică de piersici avo-rucola.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la mediu și tapetați raftul cu folie. Măsurați 1 lingură de oțet într-un vas superficial cu 1 lingură de ulei de măsline și un shake bun de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Adăugați fileurile de pui și întoarceți-le în pansament până când sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui Dezosat Fără PielePiept De Pui Dezosat Fără Piele
3
Puneți puiul într-un singur strat pe raftul căptușit cu folie și grătiți timp de 10-12 minute, apoi întoarceți-le și grătiți încă 10-12 minute până când puiul este gătit, lucios și de culoare maro intens.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Înjumătățiți piersicile, îndepărtați pietrele și feliați destul de gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
5
Întindeți frunzele de spanac pe un platou de servire. Feliați puiul gătit și împrăștiați-l peste frunzele de spanac împreună cu piersicile și jumătate din frunzele de busuioc. Se toacă busuiocul rămas și se amestecă într-un castron mic cu oțetul balsamic rămas, 2 lingurițe de ulei de măsline și puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Sare și PiperSare și Piper
Pui FiertPui Fiert
SpanacSpanac
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Stropiți peste salată și serviți.

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareGarniturăSalată
Revista