Salată asiatică de pui, varză și tăiței

Salată asiatică de pui, varză și tăiței
Salata asiatică de pui, varză și tăiței este o lactate gratuit felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 646 calorii, 32g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 121 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți sos de susan asiatic lite, ceapă verde, amestec de salată de varză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Încercați Salată asiatică de pui cu tăiței de celofan, Salată asiatică de pui și varză, și Salată Asiatică De Varză De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spargeți tăiței în bucăți mici într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați amestecul de salată de varză, puiul, ceapa și nucile; se amestecă ușor. Aruncați pachetul de condimente din amestecul de supă sau rezervați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Amestec De Supă Cu TăițeiAmestec De Supă Cu Tăiței
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
3
Bateți untul de arahide și îmbrăcați-l cu biciul până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Se adaugă în salată; se amestecă ușor.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Bucătăriiasiatic
Revista