Salată Asiatică De Pui Cupe De Salată
Salată asiatică de pui cupe de salată necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 24 de porții cu 64 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 100 de mâncăruri și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, castane de apă, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată Asiatică De Pui Cupe De Salată, Salată Asiatică De Pui Cupe De Salată, și Cupe Picante De Salată Asiatică-Pui-Salată.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele, cu excepția salatei și a arahidelor.
Puneți aproximativ 2 linguri de amestec de pui pe fiecare frunză de salată.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.