Salată asiatică de pui cu pansament Wasabi dulce și picant
Salata asiatică de pui cu pansament Wasabi dulce și picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,37 USD pe porție. O porție conține 292 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți la îndemână sare, portocale mandarine în sirop, ceapă verde tăiată în diagonală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Salată asiatică de pui cu pansament Wasabi, Salată asiatică de pui cu pansament Wasabi, și Salată de pui asiatică tocată cu pansament dulce și acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare; se amestecă bine cu un tel.
Adăugați amestecul de salată la amestecul de oțet, rezervând benzi wonton pentru topping și sos de susan-portocaliu pentru o altă utilizare.
Adăugați portocale și pui; aruncați ușor pentru a acoperi. Se acoperă uniform cu ceapă și fâșii de wonton rezervate.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.