Salată Asiatică De Pui

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați împachetările cu salată Asiatică de pui. Pentru $3.78 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 326 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de oțet de orez, jumătăți de piept de pui, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată Asiatică De Pui, Salată Asiatică De Pui, și Salată Asiatică De Pui.
Instrucțiuni
Combinați primele 9 ingrediente într-un castron mic; se amestecă cu un tel. Rezervă 2 linguri amestec de ulei.
Așezați amestecul de ulei rămas într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați jumătăți de piept de pui; sigilați și marinați la frigider timp de 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Scoateți puiul din pungă și aruncați marinada.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați puiul în tigaie; grătar 12 minute sau până când puiul este gata, întorcându-se o dată.
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia subțire. Împărțiți puiul uniform între frunzele de salată; acoperiți fiecare frunză de salată cu 2 linguri de mentă, 1 lingură de varză și aproximativ 1 linguriță de amestec de ulei rezervat.
Se servește cu pene de var.
Garnisiți cu arahide tocate, dacă doriți.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Eseu Chenin Blanc]()
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor salata de fructe, aromele de guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele Sur se află pe mai puțin timp de câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromat completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect singur ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acrișoare și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier