Salată asiatică de pere și Grapefruit cu granita de Sake și Sorbet de pere
Salata asiatică de pere și Grapefruit cu sake Granitan și Sorbet de pere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.15 pe portie. O porție conține 442 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr, sirop de porumb, grapefruit rubin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată asiatică de pere pentru doi, Salată De Andive Și Pere Asiatice, și Salată asiatică de pere cu nuci pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 3/4 apă,zahăr, sirop de porumb și un vârf de sare în tigaie mare. Se aduce la fierbere peste mediucăldură, amestecând până se dizolvă zahărul.
Adăugați bucăți de pere și fierbeți până când perele sunt foarte fragede, amestecând ocazional, 8 până la 10 minute. Se răcește ușor.
Transferați mixturela procesor și piure până se omogenizează. Chillpear amestec până la rece, aproximativ 2 ore.
Procesați amestecul de pere în înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați sorbetul de pere în congelatorcontainer; acoperiți și congelați până firm.DO înainte: se poate face cu 3 zile înainte.Păstrați înghețat.
Se toarnă sake într-un vas de sticlă de 8x8x2 inci. Lingură 2 linguriapă în ceașcă de cremă rezistentă la căldură sau castron mic.
Presărați gelatina peste.
Lăsați să stea până cândgelatina se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Turnați suficientă apă în tigaie mică pentru a ajunge la 1 inch în sus; aduceți la fierbere. Reduceți căldura foarte scăzută.
Așezați ceașcă cu amestec de gelatinăîn apă fierbinte în tigaie. Se amestecă până când se dizolvă gelatina și amestecul este fluid, aproximativ 1 minut.
Scoateți cupa cu amestec de gelatinădin tigaie.
Se toarnă amestecul de gelatină în sakeși se amestecă pentru a se amesteca bine. Congelați amestecul de sake până la ferm, cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Combinați 1 1/2 căni de apă și1 1/2 căni de zahăr într-o cratiță medie. Aducețisă fiarbă, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc. Se răcește siropul simplu până ladoar cald la atingere, 20 până la 30 de minute.
Între timp, tăiați coaja și miezul albdin tot grapefruitul. Lucrând peste castron pentru a prinde sucuri și folosind un cuțit mic ascuțit, tăiați între membrane pentru a elibera segmente în castron. Sferturi și miez de pere asiatice, apoi tăiate longitudinal în felii foarte subțiri.
Se adaugă în castron cu grapefruit.
Se toarnă sirop simplu cald peste fructe.Acoperiți și refrigerați până se răcește bine,aproximativ 2 ore. Faceți înainte: compotul poatefi făcut cu 6 ore înainte. Păstrați la rece.
Aranjați 1 strat de felii de pere înfiecare din 6 pahare de cocktail. Completați fiecare CU1 strat de segmente de grapefruit. Lingura2 linguri sirop din amestec de fructepeste. Răzuiește furculița peste tot sake granitatpentru a forma cristale.
Așezați o lingură mare degranita deasupra fructelor în fiecare pahar. Acoperiți fiecarecu încă 1 strat de felii de pere, apoistrat de segmente de grapefruit și lingură desorbet de pere.
Garnisiți cu frunze de fenicul, dacă doriți și serviți.