Salată asiatică de pere și Grapefruit cu granita de Sake și Sorbet de pere

Salată asiatică de pere și Grapefruit cu granita de Sake și Sorbet de pere
Salata asiatică de pere și Grapefruit cu sake Granitan și Sorbet de pere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.15 pe portie. O porție conține 442 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr, sirop de porumb, grapefruit rubin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată asiatică de pere pentru doi, Salată De Andive Și Pere Asiatice, și Salată asiatică de pere cu nuci pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 3/4 apă,zahăr, sirop de porumb și un vârf de sare în tigaie mare. Se aduce la fierbere peste mediucăldură, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
2
Adăugați bucăți de pere și fierbeți până când perele sunt foarte fragede, amestecând ocazional, 8 până la 10 minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
3
Transferați mixturela procesor și piure până se omogenizează. Chillpear amestec până la rece, aproximativ 2 ore.
4
Procesați amestecul de pere în înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
GheațăGheață
5
Transferați sorbetul de pere în congelatorcontainer; acoperiți și congelați până firm.DO înainte: se poate face cu 3 zile înainte.Păstrați înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
PerePere
1
Se toarnă sake într-un vas de sticlă de 8x8x2 inci. Lingură 2 linguriapă în ceașcă de cremă rezistentă la căldură sau castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
2
Presărați gelatina peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
3
Lăsați să stea până cândgelatina se înmoaie, aproximativ 10 minute.
4
Turnați suficientă apă în tigaie mică pentru a ajunge la 1 inch în sus; aduceți la fierbere. Reduceți căldura foarte scăzută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați ceașcă cu amestec de gelatinăîn apă fierbinte în tigaie. Se amestecă până când se dizolvă gelatina și amestecul este fluid, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți cupa cu amestec de gelatinădin tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se toarnă amestecul de gelatină în sakeși se amestecă pentru a se amesteca bine. Congelați amestecul de sake până la ferm, cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
1
Combinați 1 1/2 căni de apă și1 1/2 căni de zahăr într-o cratiță medie. Aducețisă fiarbă, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc. Se răcește siropul simplu până ladoar cald la atingere, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
3
Între timp, tăiați coaja și miezul albdin tot grapefruitul. Lucrând peste castron pentru a prinde sucuri și folosind un cuțit mic ascuțit, tăiați între membrane pentru a elibera segmente în castron. Sferturi și miez de pere asiatice, apoi tăiate longitudinal în felii foarte subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
4
Se adaugă în castron cu grapefruit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă sirop simplu cald peste fructe.Acoperiți și refrigerați până se răcește bine,aproximativ 2 ore. Faceți înainte: compotul poatefi făcut cu 6 ore înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
CompotCompot
FructeFructe
6
Aranjați 1 strat de felii de pere înfiecare din 6 pahare de cocktail. Completați fiecare CU1 strat de segmente de grapefruit. Lingura2 linguri sirop din amestec de fructepeste. Răzuiește furculița peste tot sake granitatpentru a forma cristale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
FructeFructe
SiropSirop
PerePere
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
7
Așezați o lingură mare degranita deasupra fructelor în fiecare pahar. Acoperiți fiecarecu încă 1 strat de felii de pere, apoistrat de segmente de grapefruit și lingură desorbet de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
SorbetSorbet
FructeFructe
PerePere
8
Garnisiți cu frunze de fenicul, dacă doriți și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Bucătăriiasiatic
Revista