Salată Asiatică De Friptură

Salată Asiatică De Friptură
Salata asiatică de friptură este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $ 6.09 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 52G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 761 calorii. Această rețetă servește 2. Dacă aveți la îndemână piper serrano, rădăcină de ghimbir, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Toateretete are 30 de fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Friptură De Susan Se Amestecă Prăji, Salată Asiatică De Friptură, și Friptură Din Flancul Asiatic.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună uleiul de arahide, sosul de soia și piperul într-un bol; se toarnă într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați friptura, acoperiți cu marinata, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 12 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
3
Gatiti si amestecati friptura si marinata intr-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ardeiul gras, ceapa, ceapa verde, ghimbirul și ardeiul serrano. Gatiti pana cand friptura este uniform maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Serviți peste un pat de spanac cu vinetă balsamică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă BalsamicăVinetă Balsamică
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Palmer Vineyards 41/72 Merlot Cuv Unixte cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Palmer Vineyards 41/72 Merlot Cuv
Palmer Vineyards 41/72 Merlot Cuv
Arome de fructe de pădure întunecate accentuate de indicii de condimente și arome delicate de fum.
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 30 m.
Porții2
Scor De Sănătate40
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista