Salata Antipasto este o fără gluten și vegan garnitură. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 205 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați inimi de romaine, roșii cherry, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Salată antipasto de cuscus cu vinaigretă de roșii PLUS frigarui Antipasto, Salată Antipasto, și Salată Antipasto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună toate ingredientele vinaigrette într-un castron mic până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
1
Aduceți apa, oțetul, zahărul și sarea la fiert într-o cratiță grea de 1 litru, apoi adăugați ceapa și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Ceapă
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se scurge și se răcește.
3
Întindeți romaine pe un platou mare și împrăștiați cu pătrunjel, ardei, anghinare, măsline, peperoncini, roșii și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
Anghinare
Tomate
Pătrunjel
Ardei
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Măsline
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ceapă
4
Bateți din nou vinaigreta și stropiți peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
* Vinaigreta poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. * Ceapa poate fi murată cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.