Salată ABC
Dacă aveți aproximativ 15 minute pentru a petrece în bucătărie, ABC salata ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 174 calorii. Această rețetă servește 8. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de flori de broccoli, suc de lămâie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre foarte accesibil. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 425 ar spune că a lovit locul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată ABC, Supa ABC, și ABC Melt.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți uleiul, 2 linguri de suc de lămâie, zahăr și sare.
Adăugați afine; lăsați să stea 10 minute. Într-un castron mare, aruncați merele cu sucul de lămâie rămas.
Adăugați amestecul de broccoli, nuci și afine; aruncați pentru a acoperi. Se acoperă și se dă la frigider timp de 2 ore sau până se răcește. Aruncați înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Merryvale Carneros Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Merryvale Carneros Chardonnay]()
Merryvale Carneros Chardonnay
Carneros Chardonnay 2007 este concentrat și intens în stil. Aromele de alune, fructe tropicale și mere coapte sunt încadrate de mineralitate crocantă și stejar dulce prăjit. Vinul este bogat și cremos, cu un finisaj persistent. Perechea noastră preferată este homarul crăpat cu unt tras și lămâie proaspătă.