Salate de recoltă cu vinegretă de pere

Salatele Harvest cu vinegretă de pere sunt o rețetă vegetariană fără gluten și lacto-ovo, cu 6 porții. O porție conține 332 de calorii , 10 g de proteine și 26 g de grăsimi . Pentru 1,53 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Mergeți la magazin și cumpărați brânză gouda, dressing pentru salată cu ulei și oțet, salată verde mixtă de primăvară și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Funcționează bine ca aperitiv. Vă este oferită de Taste of Home. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 44% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire și la aceste rețete similare: Boluri cu pâine italiană... folosiți-le pentru supă, salate sau sosuri , Salată asiatică cu pere și gorgonzola și vinegretă de rodie și Supă recolta de toamnă .
Instrucțiuni
Curățați și scoateți miezul unei pară; tocați-o grosier.
Puneți compoziția într-un robot de bucătărie mic; acoperiți și mixați până la omogenizare. În timp ce mixați, adăugați treptat dressingul pentru salată, într-un flux constant. Dați deoparte.
Împărțiți salata verde în șase farfurii. Tăiați perele rămase. Aranjați perele și brânza peste salată.
Presărați cu migdale; stropiți cu dressing.