Salate de primăvară pe farfurie

Salatele de primăvară pe farfurie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,92 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 76 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați edamame, ardei gras, vinaigretă cu lămâie și mărar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Boluri De Salată De Avocado Plus 15 Salate De Primăvară Paleo, Tartă cu brânză de capră cu coajă și ierburi / primăvară pe o farfurie (fără Gluten și fără cereale), și Crunch-crunch: o săptămână de (face înainte) salate de primăvară în borcane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți morcovii în fâșii subțiri folosind un cojitor de legume.
Tăiați feniculul și ceapa în felii foarte subțiri folosind o mandolină.
Așezați morcovii, feniculul și ceapa într-un castron mare; adăugați apă cu gheață pentru a acoperi.
Lăsați să stea 30 de minute.
Combinați edamame, mazăre, 2 linguri. Vinaigretă de lămâie-mărar și sare și piper după gust.
Alegeți carnea de crab, îndepărtând orice bucăți de coajă. Aruncați ușor crabul cu ardei gras roșu și coajă de lămâie; condimentează cu sare și piper după gust.
Scurgeți bine amestecul de morcovi. Împărțiți amestecul de mazăre între 12 farfurii mici; acoperiți cu amestec de morcovi, salată verde și amestec de carne de crab.
Stropiți cu Vinaigreta rămasă de lămâie-mărar chiar înainte de servire.