Salata Tijuana Caesar
Salata Tijuana Caesar necesită aproximativ 39 minute de la început până la sfârșit. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 228 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ardei grași, tortilla veche de făină el și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. această rețetă este tipică bucătăriei americane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Rețete similare sunt Salata Tijuana Caesar, Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, și Salată Caesar la grătar cu sos ușor de salată Caesar.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați 2 foi de prăjituri cu spray de gătit. Pulverizați ușor tortilele cu spray de gătit.
Se presară cu sare de usturoi și chimen.
Tăiați fiecare tortilla în jumătate, apoi transversal în benzi de 1/2 inch.
Așezați benzi de tortilla pe foi de prăjituri.
Coaceți fiecare foaie de cookie 7 până la 9 minute sau până când este crocantă.
Se amestecă pansamentul, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Aruncați romaine, jicama, ardei gras, brânză, fâșii de tortilla și amestec de pansament într-un castron mare.
Presărați cu parmezan mărunțit suplimentar, dacă doriți.