Salata superstar de spanac

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate în cutia de rețete, Salata Superstar de spanac ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 6 porții cu 280 de calorii , 8 g de proteine și 19 g de grăsime fiecare. Pentru 1,51 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Un amestec de jumătate de pepene galben, zahăr, struguri și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 63% , ceea ce este bun. Încercați Salată de mere și spanac , Salată colorată și crocantă de rodie și spanac și Salată de fructe și spanac cu vinaigretă „Xocai Activ” pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați jumătate de pepene galben în 1/2 inch. inele.
Tăiați inele cu un 1-1/2-in. tăietor de prăjituri în formă de stea sau în 1 inch. bucăți; pune intr-un bol.
Adăugați spanacul, șunca, ceapa și strugurii. Răciți timp de cel puțin 2 ore.
Pune într-un blender zahărul, sucul de portocale, oțetul, ceapa, coaja de portocală și ardeiul; acoperiți și amestecați până la omogenizare. Cu blenderul în funcțiune, adăugați treptat ulei până se îngroașă ușor. Se amestecă semințele de mac. Acoperiți și răciți. Chiar înainte de servire, turnați dressingul peste salată și amestecați. Acoperiți cu nuci pecan.