Salata Orecchiette cu Roast Beef

Salata Orecchiette cu Roast Beef
Salata Orecchiette cu Roast Beef durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 511 calorii , 24 g de proteine și 23 g de grăsimi per porție. Pentru 3,25 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coaja de lămâie, paste orecchiette, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor mare de 84% . Încercați Orecchiette cu Broccoli Rabe (Orecchiette con Cime di Rapa) , resturi de Crăciun: Salată de Roast Beef cu Sos de Salată cu Oțet Chipotle și Orecchiette ai broccoletti (Orecchiette Pasta cu Broccoli Rabe) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă cu sare la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Peppadew)(cum Ar Fi Peppadew)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați pastele și gătiți după cum indică eticheta; scurgeți, dar nu clătiți. Între timp, combinați bocconcini, anghinare, ardei marinați și menta într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
16 Diametru) Bile De Brânză Mozzarella Bocconcini16 Diametru) Bile De Brânză Mozzarella Bocconcini
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați uleiul de măsline, coaja și sucul de lămâie, sare și piper după gust și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
4
Adăugați pastele și amestecați din nou. Chiar înainte de servire, adăugați rucola și friptura de vită. Condimentam salata cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nickel & Nickel Truchard Vineyard Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
Nichel și nichel Truchard Vineyard Chardonnay
Nichel și nichel Truchard Vineyard Chardonnay
Nickel & Nickel's 2000 Truchard Vineyard Chardonnay este al doilea vin din acest soi care a fost introdus în portofoliul Nickel and Nickel. Produs în Carneros, o denumire răcoroasă și aerisită, renumită pentru producerea unui Chardonnay demn de remarcat, vinul oferă arome de fructe tropicale și stejar dulce. O notă de fermentație malolactică scoate la gură note de ananas copt, pere, mere, citrice, care sunt accentuate de note de vanilie și condimente din stejar. Textura minunată și aciditatea strălucitoare a vinului se contopesc într-un final lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista