Salata Morcilla cu sfecla, Fenicul si nuca-Vinaigrette Tequila
Salata Morcilla cu sfeclă, fenicul și nuc-Vinaigreta de Tequila este o fără gluten și vegan garnitură. Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 539 calorii. Mergeți la magazin și ridicați nuci, oțet de vin, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă prăjită cu vinetă caldă de fenicul, Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime, și Salată de portocale cu sfeclă și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru pansament: pe o plită sau într-o tigaie din fontă, apăsând cu o spatulă, prăjiți ardeii iute timp de aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte până când încep să se blistereze și emit un mic fir de fum. Înmuiați-le într-un recipient scufundat cu apă fierbinte timp de 30 de minute. Într-o oală mică, aprindeți tequila pentru a arde alcoolul și reduceți cu două treimi.
Așezați nucile într-un blender, împreună cu muștarul, oțetul, tequila redusă și ardeii iute înmuiați (puteți arunca lichidul de înmuiere sau îl puteți folosi pentru a subția vinaigreta dacă rezultatele sunt puțin prea groase). Purificați cu puțin ulei și continuați să adăugați uleiul într-un flux lent până când pansamentul este emulsionat. Se condimentează cu sare după gust și se verifică aciditatea, ajustându-se cu oțet sau suc de lămâie, dacă este necesar. Un mic vârf de zahăr poate fi frumos și aici.
Pentru salată: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Clătiți bine sfecla, îndepărtați blaturile dacă sunt încă atașate și, în timp ce sunt încă umede, acoperiți sfecla cu sare. Prăjiți sarea timp de aproximativ o oră, în funcție de mărimea sfeclei, sau până când sunt fragede cu furculița. Curățați sfecla și radeți-le cu o mandolină sau tăiați-le subțire cu un cuțit. Folosind mandolina sau un cuțit, tăiați feniculul peste Bob și tăiați ceapa roșie la aceeași grosime a feliilor de sfeclă. Într-un castron, așezați sfecla, în altul, feniculul și ceapa. Acest lucru va împiedica colorarea componentelor de culoare mai deschisă sfeclă roșie și va păstra culorile atractive care amintesc de steagul Mexican.
Încălziți o tavă sau o tigaie din fontă, așezați o peliculă subțire de ulei și gătiți morcilla, crocând carcasa cârnaților. Poate fi terminat în cuptor, dar aveți grijă să nu spargeți carcasa.
Scoateți cârnații de pe foc, lăsați să se odihnească un minut în timp ce vă îmbrăcați salata. În bolurile cu sfeclă și fenicul, așezați o lingură de pansament, împreună cu ierburile. Condimentează cu sare și aruncă până când ești mulțumit. Pe patru farfurii, trageți o parte din pansament sub locul în care intenționați să plătiți morcilla și, în lateral, Construiți-vă salata, alternând straturi de sfeclă și fenicul într-un mod atrăgător. Slice morcilla dvs. pe prejudecată, și ventilator peste drag de pansament.
Garnisiți cu nuci tocate sau, pentru un aspect rafinat, folosiți un microplan pentru a face să plouă nuci pe toată farfuria. Asigurați-vă că stabiliți o farfurie suplimentară, precum și un pahar cu apă și o bere pentru spiritul morților care se va alătura sărbătorii voastre.