Salata Morcilla cu sfecla, Fenicul si nuca-Vinaigrette Tequila

Salata Morcilla cu sfecla, Fenicul si nuca-Vinaigrette Tequila
Salata Morcilla cu sfeclă, fenicul și nuc-Vinaigreta de Tequila este o fără gluten și vegan garnitură. Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 539 calorii. Mergeți la magazin și ridicați nuci, oțet de vin, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă prăjită cu vinetă caldă de fenicul, Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime, și Salată de portocale cu sfeclă și fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru pansament: pe o plită sau într-o tigaie din fontă, apăsând cu o spatulă, prăjiți ardeii iute timp de aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte până când încep să se blistereze și emit un mic fir de fum. Înmuiați-le într-un recipient scufundat cu apă fierbinte timp de 30 de minute. Într-o oală mică, aprindeți tequila pentru a arde alcoolul și reduceți cu două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
TequilaTequila
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Așezați nucile într-un blender, împreună cu muștarul, oțetul, tequila redusă și ardeii iute înmuiați (puteți arunca lichidul de înmuiere sau îl puteți folosi pentru a subția vinaigreta dacă rezultatele sunt puțin prea groase). Purificați cu puțin ulei și continuați să adăugați uleiul într-un flux lent până când pansamentul este emulsionat. Se condimentează cu sare după gust și se verifică aciditatea, ajustându-se cu oțet sau suc de lămâie, dacă este necesar. Un mic vârf de zahăr poate fi frumos și aici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
TequilaTequila
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Pentru salată: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Clătiți bine sfecla, îndepărtați blaturile dacă sunt încă atașate și, în timp ce sunt încă umede, acoperiți sfecla cu sare. Prăjiți sarea timp de aproximativ o oră, în funcție de mărimea sfeclei, sau până când sunt fragede cu furculița. Curățați sfecla și radeți-le cu o mandolină sau tăiați-le subțire cu un cuțit. Folosind mandolina sau un cuțit, tăiați feniculul peste Bob și tăiați ceapa roșie la aceeași grosime a feliilor de sfeclă. Într-un castron, așezați sfecla, în altul, feniculul și ceapa. Acest lucru va împiedica colorarea componentelor de culoare mai deschisă sfeclă roșie și va păstra culorile atractive care amintesc de steagul Mexican.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Încălziți o tavă sau o tigaie din fontă, așezați o peliculă subțire de ulei și gătiți morcilla, crocând carcasa cârnaților. Poate fi terminat în cuptor, dar aveți grijă să nu spargeți carcasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți cârnații de pe foc, lăsați să se odihnească un minut în timp ce vă îmbrăcați salata. În bolurile cu sfeclă și fenicul, așezați o lingură de pansament, împreună cu ierburile. Condimentează cu sare și aruncă până când ești mulțumit. Pe patru farfurii, trageți o parte din pansament sub locul în care intenționați să plătiți morcilla și, în lateral, Construiți-vă salata, alternând straturi de sfeclă și fenicul într-un mod atrăgător. Slice morcilla dvs. pe prejudecată, și ventilator peste drag de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Garnisiți cu nuci tocate sau, pentru un aspect rafinat, folosiți un microplan pentru a face să plouă nuci pe toată farfuria. Asigurați-vă că stabiliți o farfurie suplimentară, precum și un pahar cu apă și o bere pentru spiritul morților care se va alătura sărbătorii voastre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
MicroplanMicroplan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista