Salata Morcilla cu sfecla, Fenicul si nuca-Vinaigrette Tequila

Salata Morcilla cu sfecla, Fenicul si nuca-Vinaigrette Tequila
Salata Morcilla cu sfeclă, fenicul și nuc-Vinaigreta de Tequila este o fără gluten și vegan garnitură. Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 539 calorii. Mergeți la magazin și ridicați nuci, oțet de vin, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă prăjită cu vinetă caldă de fenicul, Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime, și Salată de portocale cu sfeclă și fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru pansament: pe o plită sau într-o tigaie din fontă, apăsând cu o spatulă, prăjiți ardeii iute timp de aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte până când încep să se blistereze și emit un mic fir de fum. Înmuiați-le într-un recipient scufundat cu apă fierbinte timp de 30 de minute. Într-o oală mică, aprindeți tequila pentru a arde alcoolul și reduceți cu două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
TequilaTequila
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Așezați nucile într-un blender, împreună cu muștarul, oțetul, tequila redusă și ardeii iute înmuiați (puteți arunca lichidul de înmuiere sau îl puteți folosi pentru a subția vinaigreta dacă rezultatele sunt puțin prea groase). Purificați cu puțin ulei și continuați să adăugați uleiul într-un flux lent până când pansamentul este emulsionat. Se condimentează cu sare după gust și se verifică aciditatea, ajustându-se cu oțet sau suc de lămâie, dacă este necesar. Un mic vârf de zahăr poate fi frumos și aici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
TequilaTequila
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Pentru salată: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Clătiți bine sfecla, îndepărtați blaturile dacă sunt încă atașate și, în timp ce sunt încă umede, acoperiți sfecla cu sare. Prăjiți sarea timp de aproximativ o oră, în funcție de mărimea sfeclei, sau până când sunt fragede cu furculița. Curățați sfecla și radeți-le cu o mandolină sau tăiați-le subțire cu un cuțit. Folosind mandolina sau un cuțit, tăiați feniculul peste Bob și tăiați ceapa roșie la aceeași grosime a feliilor de sfeclă. Într-un castron, așezați sfecla, în altul, feniculul și ceapa. Acest lucru va împiedica colorarea componentelor de culoare mai deschisă sfeclă roșie și va păstra culorile atractive care amintesc de steagul Mexican.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Încălziți o tavă sau o tigaie din fontă, așezați o peliculă subțire de ulei și gătiți morcilla, crocând carcasa cârnaților. Poate fi terminat în cuptor, dar aveți grijă să nu spargeți carcasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți cârnații de pe foc, lăsați să se odihnească un minut în timp ce vă îmbrăcați salata. În bolurile cu sfeclă și fenicul, așezați o lingură de pansament, împreună cu ierburile. Condimentează cu sare și aruncă până când ești mulțumit. Pe patru farfurii, trageți o parte din pansament sub locul în care intenționați să plătiți morcilla și, în lateral, Construiți-vă salata, alternând straturi de sfeclă și fenicul într-un mod atrăgător. Slice morcilla dvs. pe prejudecată, și ventilator peste drag de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Garnisiți cu nuci tocate sau, pentru un aspect rafinat, folosiți un microplan pentru a face să plouă nuci pe toată farfuria. Asigurați-vă că stabiliți o farfurie suplimentară, precum și un pahar cu apă și o bere pentru spiritul morților care se va alătura sărbătorii voastre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
MicroplanMicroplan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista