Salata Mea Mare De Paste Grecești

Salata Mea Mare De Paste Grecești
Salata mea mare de Paste grecești grase ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,48 USD pe porție. O porție conține 348 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de castraveți, frunze de mentă, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Paste Grecești, Salată De Paste Grecești, și Salată De Paste Grecești.

Instrucțiuni

1
Pregătiți pansamentul: radeți 1/2 linguriță coajă proaspătă de lămâie; frământați și tăiați lămâile în jumătăți până la suc, producând 2 1/2 linguri suc; bateți bine ingredientele rămase; pune deoparte.Aduceți aduceți 6 litri de apă la fiert într-o oală mare; adăugați 1 1/2 linguri de sare kosher și paste spiralate, revenind la fierbere; gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului (nu gătiți prea mult-pastele ar trebui să fie al dente).Scurgeți bine pastele; întoarceți pastele în oală și aruncați cu o cantitate foarte mică de ulei de măsline pentru a preveni lipirea; lăsați să se răcească.Pregătiți toate legumele de salată de paste și ierburile proaspete conform specificațiilor; așezați legumele pregătite într-un castron mare.Adăugați pastele răcite la legume în castron, combinând bine.Adăugați 4-6 uncii de brânză feta cubată sau mărunțită, fără a arunca.Bateți din nou amestecul de pansament; turnați pansamentul uniform peste salata de paste; îndoiți ușor salata de paste de jos de câteva ori pentru a distribui uniform pansamentul și combinați brânza feta.Se răcește salata de paste cel puțin 2 ore până peste noapte.Garnisiți salata de paste cu crenguță de pătrunjel sau frunze proaspete de busuioc sau mentă.Serviți și bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi

Ingrediente

1butte topitcastravete decojit, sferturi pe lungime în felii groase de 3/4 inchcastravete decojit, sferturi pe lungime în felii groase de 3/4 inch1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană zahăr alb1 cană zahăr alb1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.brânză feta (tăiată cubulețe mici sau mărunțită)brânză feta (tăiată cubulețe mici sau mărunțită)33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze proaspete de busuioc, tăiate în fâșiifrunze proaspete de busuioc, tăiate în fâșii2Bucăți de caramele Heath Barfrunze proaspete de mentă tocatefrunze proaspete de mentă tocate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpătrunjel proaspăt, tocatpătrunjel proaspăt, tocat1catei de usturoi proaspat presati sau 1 lingurita praf de usturoicatei de usturoi proaspat presati sau 1 lingurita praf de usturoi2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilroșii de struguri dulci, înjumătățite pe lungimeroșii de struguri dulci, înjumătățite pe lungime1miciardei verde, tăiat în fâșii subțiri de 1 1/2 inchardei verde, tăiat în fâșii subțiri de 1 1/2 inch4ceapa verde, felii subtiriceapa verde, felii subtiri1Oreos dublu umplutpiper negru proaspăt măcinatpiper negru proaspăt măcinat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăslin kalamata fără sâmburi, înjumătățit pe lungimemăslin kalamata fără sâmburi, înjumătățit pe lungime33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie proaspăt storssuc de lămâie proaspăt stors1Bucăți de caramele Heath Barcoaja de lămâie proaspătă rasă fincoaja de lămâie proaspătă rasă fin1Oreos dublu umplutoregano grecesc uscatoregano grecesc uscat1miciardei roșu, tăiat în fâșii subțiri de 1 1/2 inchardei roșu, tăiat în fâșii subțiri de 1 1/2 inch1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă roșie, tăiată în fâșii subțiri de 1 1/2 inchceapă roșie, tăiată în fâșii subțiri de 1 1/2 inch23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1Oreos dublu umplutsare de mare finăsare de mare fină3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cutie de paste spiralate tri-color (marca Barilla)cutie de paste spiralate tri-color (marca Barilla)1miciardei galben, tăiat în fâșii subțiri de 1 1/2 inchardei galben, tăiat în fâșii subțiri de 1 1/2 inch
DificultateExpert
Gata În57 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista