Salata mea mare de Paste grecești grase ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,48 USD pe porție. O porție conține 348 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de castraveți, frunze de mentă, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Paste Grecești, Salată De Paste Grecești, și Salată De Paste Grecești.
Instrucțiuni
1
Pregătiți pansamentul: radeți 1/2 linguriță coajă proaspătă de lămâie; frământați și tăiați lămâile în jumătăți până la suc, producând 2 1/2 linguri suc; bateți bine ingredientele rămase; pune deoparte.Aduceți aduceți 6 litri de apă la fiert într-o oală mare; adăugați 1 1/2 linguri de sare kosher și paste spiralate, revenind la fierbere; gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului (nu gătiți prea mult-pastele ar trebui să fie al dente).Scurgeți bine pastele; întoarceți pastele în oală și aruncați cu o cantitate foarte mică de ulei de măsline pentru a preveni lipirea; lăsați să se răcească.Pregătiți toate legumele de salată de paste și ierburile proaspete conform specificațiilor; așezați legumele pregătite într-un castron mare.Adăugați pastele răcite la legume în castron, combinând bine.Adăugați 4-6 uncii de brânză feta cubată sau mărunțită, fără a arunca.Bateți din nou amestecul de pansament; turnați pansamentul uniform peste salata de paste; îndoiți ușor salata de paste de jos de câteva ori pentru a distribui uniform pansamentul și combinați brânza feta.Se răcește salata de paste cel puțin 2 ore până peste noapte.Garnisiți salata de paste cu crenguță de pătrunjel sau frunze proaspete de busuioc sau mentă.Serviți și bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Ierburi Proaspete
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Nonpareils Argintii
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura