Salata Mea De Legume Subterane

Salata Mea De Legume Subterane
Salata mea de legume subterane durează în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 134 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cartofi dulci, sare, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tocană De Pui Subterană, Caviarul Texas din Chile Underground, și salată kachumber sau salată kuchumber-salată indiană de legume.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de euro. Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Adăugați ulei și sare; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Transferați într-o tigaie unsă puțin adâncă. Prăjiți 30-35 de minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Adăugați roșiile; coaceți cu 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Așezați andive într-un castron mare. Într-un castron mic, bateți primele opt ingrediente de vinetă. Se amestecă treptat în ulei până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
AndiveAndive
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Se toarnă peste andive; aruncați pentru a acoperi. Împărțiți andivele între opt farfurii; deasupra cu legume prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
AndiveAndive

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Kumeu River Hunting Hill Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Râul Kumeu Dealul De Vânătoare Chardonnay
Râul Kumeu Dealul De Vânătoare Chardonnay
Acest vin are arome parfumate de lămâie / floare de tei pe nas care caracterizează parfumul minunat din fructele cultivate în Hunting Hill. Recolta din 2013 a fost afectată de înghețul de primăvară, iar randamentele ulterioare au fost de aproximativ jumătate din dimensiunea obișnuită. Vara a fost una dintre cele mai bune înregistrate, iar strugurii au fost frumos curați, coapte și intens aromate, creând un vin de concentrare intensă și complexitate care va fi foarte longeviv.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate100
Revista