Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata divină a lui Jane ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 217 calorii. Această rețetă servește 5. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ceapă, oțet de cidru, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Rețete similare includ Tunan și salată de ouă Divine, Sloppy Jane Sliders, și Prăjiturile cu Crab ale lui Jane.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare și puneți salata deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați oțetul, zahărul, ceapa, uleiul vegetal și semințele de mac într-un blender și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Fulgi De Cocos, Prajit, Optional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă 1/2 cană de pansament peste salată și se aruncă bine. Păstrați pansamentul rămas într-un recipient etanș la frigider.