Salata de vinete prăjite și praz a lui Charles Phan

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de vinete prăjite și praz a lui Charles Phan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 192 calorii. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 6 și costă $2.04 pe portie. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 129 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de coriandru, sare kosher, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Salata verde de papaya a lui Charles Phan cu Berbec Rau, arahide și șalotă crocantă, Tocană de vită cu Lemongrass a lui Charles Phan, și Sosul de pește aromat al lui Charles Phan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capătul tulpinii fiecărei vinete, curățați-le și feliați-le pe lungime în felii de 1 inch.
Se presară sare și se lasă deoparte să se scurgă, 1 oră. După o oră, feliile se usucă cu un prosop de hârtie.
În timp ce feliile de vinete se scurg, pregătiți un foc mediu pentru grătarul cu căldură directă într-un grătar cu cărbune (ar trebui să puteți ține mâna la 1 inch deasupra grătarului doar 4 până la 5 secunde).
Când cărbunii sunt gata, stropiți prazul cu 2 linguri de ulei și presărați sare și piper.
Așezați prazul pe grătar și gătiți, întorcându-l după cum este necesar, timp de aproximativ 15 minute, până când este moale și carbonizat în pete.
Transferați pe o farfurie, acoperiți cu folie de plastic și lăsați aburul în timp ce gătiți vinetele.
Stropiți feliile de vinete pe ambele părți cu restul de 2 linguri de ulei, apoi presărați pe ambele părți cu sare și piper. Grătiți feliile, întorcându-le ocazional, timp de aproximativ 20 de minute, până când sunt foarte moi și rumenite.
Scoateți feliile de vinete de pe grătar. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați în cuburi de 1/2 inch și transferați într-un bol de servire.
Tăiați prazul transversal în felii groase de 1 inch și adăugați la vinete.
Adăugați coriandru și aruncați pentru a combina.
Într-un castron mic, amestecați împreună sosul picant de soia și sucul de lămâie.
Se toarnăpeste amestecul de vinete-praz și se aruncă pentru a acoperi uniform. Se condimentează cu sare și piper suplimentar și se servește.