Salata de spanac cu sos de bacon fierbinte

Salata de spanac cu sos de bacon fierbinte
Salata de spanac cu sos de bacon fierbinte este un fel principal care servește 2. O porție conține 392 de calorii, 15 g de proteine și 25 g de grăsime. Pentru 2,02 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, fâșii de bacon, măsline și sos worcestershire. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 51%. Acest scor este bun. Încercați Salată de spanac cu sos de slănină fierbinte, Salată de spanac cu sos de slănină fierbinte și Salată de spanac și ceapă cu sos de slănină fierbinte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Împărțiți spanacul între două farfurii. Aranjați deasupra ouăle, roșiile, ciupercile, crutoanele, măslinele și ceapa roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
CrutoaneCrutoane
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
(Keebler)(Keebler)
2
Într-o tigaie mică, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant. Folosind o lingură cu fantă, scoateți pe prosoape de hârtie; se scurg, rezervând 2 linguri de picurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Căleți ceapa în picături până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Se amestecă zahărul, ketchup-ul, oțetul și sosul Worcestershire. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 1-2 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
5
Presarati bacon peste salate; stropiți cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata poate fi combinată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Louis Roederer Cristal Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
Louis Roederer Cristal Brut
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind doar cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este un galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o spumă frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Revista