Salata de spanac cu portocale lime

Salata de spanac cu portocale lime
Salata de spanac cu portocale și lămâie este un aperitiv fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan. Această rețetă servește 9. O porție conține 53 de calorii, 1 g de proteine și 3 g de grăsimi. Pentru 38 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți ulei de măsline, portocale de buric, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor spectaculos de 84%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Salată de mere, mandarine, pere și spanac feta cu sos de mac de portocale, salată de portocale și avocado cu lime și salată de romă și portocale cu sos de lime.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți primele șase ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
(120 Napolitane)(120 Napolitane)
Aproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano RasAproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano Ras
2
Într-un castron mare de salată, combinați ingredientele rămase. Chiar înainte de servire, bateți dressingul și turnați peste salată; arunca pentru a acoperi.
Echipamente pe care le vei folosi
(120 Napolitane)(120 Napolitane)
Aproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano RasAproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano Ras

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salată în meniu? Încercați să combinați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 37 de dolari pe sticlă.
Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay
Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay
Aromele de Golden Delicious Apple, piersici albe și nectarine sunt accentuate cu nuga, miere și zahăr brun. Aromele de piersici, mere și crème brulee se îmbină cu note de caramel, crustă de plăcintă caldă și mere copt.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții9
Scor De Sănătate38
Revista