Salata De Rucola Cu Portocale Sangvine, Fenicul Si Ricotta Salata

Salata de rucola cu portocale de sânge, fenicul și Ricotta Salata ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 105 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher; mai mult, bulb de fenicul, ricotta salata și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Salată de rucola și mentă cu măsline negre vindecate cu ulei, portocale și salată de Ricotta, Salată de salată de fenicul, rucola și Ricotta, și Luni fără carne: paste Pesto de rucola cu fenicul prăjit și salată de Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bacsis: pentru a evita decolorarea, tăiați feniculul cât mai aproape de timpul de servire. Nu înmuiați feniculul în apă sau veți dilua intensitatea aromei sale.
Puneți șalotele într-un castron mic. Strângeți una dintre portocalele de sânge pentru a obține 2 linguri de suc.
Adăugați sucul și oțetul în șalotă. Condimentează amestecul cu sarea și câteva măcinări de piper negru.
Lăsați să stea 10 minute. și apoi amestecați uleiul de măsline. Rezervați vinaigreta la temperatura camerei până când este gata de utilizare (până la 2 ore) sau faceți până la o zi în avans și păstrați-o, bine acoperită, la frigider. Aduceți la temperatura camerei și amestecați din nou înainte de utilizare. Tăiați orice tulpini lungi din rucola, spălați bine frunzele și rotiți-le uscate.
Puneți rucola într-un castron mare, acoperiți cu un prosop ușor umed și dați-l la frigider până când este gata de aruncat. Cu un cuțit zimțat, îndepărtați coaja și miezul din portocalele de sânge.
Tăiați portocalele pe jumătate pe lungime și feliați-le în jumătăți de lună groase de 1/4 inch. Rezervați într-un castron mic la temperatura camerei (sau la frigider, înfășurat strâns, dacă lucrați înainte). Tăiați tulpinile din bulbul de fenicul.
Tăiați becul în jumătate pe lungime prin miez.
Tăiați miezul într-o pană. Radeți feniculul pe lungime cu un cojitor de legume sau pe o mandolină. Veți avea panglici, nu semilune. (Dacă aveți semilune, vă tăiați transversal în loc de lungime.)
Adăugați feniculul în rucola și aruncați.
Bateți vinaigreta pentru a se recombina.
Adăugați vinaigreta în rucola și fenicul și aruncați din nou. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați portocalele de sânge și aruncați ușor. Împărțiți între farfurii de salată și distribuiți salata de ricotta peste fiecare salată.
pe baza a opt porții, calorii
5, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
18, Grăsimi Polinesaturate