Salata De Rucola Cu Portocale Sangvine, Fenicul Si Ricotta Salata

Salata De Rucola Cu Portocale Sangvine, Fenicul Si Ricotta Salata
Salata de rucola cu portocale de sânge, fenicul și Ricotta Salata ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 105 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher; mai mult, bulb de fenicul, ricotta salata și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Salată de rucola și mentă cu măsline negre vindecate cu ulei, portocale și salată de Ricotta, Salată de salată de fenicul, rucola și Ricotta, și Luni fără carne: paste Pesto de rucola cu fenicul prăjit și salată de Ricotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bacsis: pentru a evita decolorarea, tăiați feniculul cât mai aproape de timpul de servire. Nu înmuiați feniculul în apă sau veți dilua intensitatea aromei sale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Puneți șalotele într-un castron mic. Strângeți una dintre portocalele de sânge pentru a obține 2 linguri de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sânge PortocaliuSânge Portocaliu
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați sucul și oțetul în șalotă. Condimentează amestecul cu sarea și câteva măcinări de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Lăsați să stea 10 minute. și apoi amestecați uleiul de măsline. Rezervați vinaigreta la temperatura camerei până când este gata de utilizare (până la 2 ore) sau faceți până la o zi în avans și păstrați-o, bine acoperită, la frigider. Aduceți la temperatura camerei și amestecați din nou înainte de utilizare. Tăiați orice tulpini lungi din rucola, spălați bine frunzele și rotiți-le uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Puneți rucola într-un castron mare, acoperiți cu un prosop ușor umed și dați-l la frigider până când este gata de aruncat. Cu un cuțit zimțat, îndepărtați coaja și miezul din portocalele de sânge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sânge PortocaliuSânge Portocaliu
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Tăiați portocalele pe jumătate pe lungime și feliați-le în jumătăți de lună groase de 1/4 inch. Rezervați într-un castron mic la temperatura camerei (sau la frigider, înfășurat strâns, dacă lucrați înainte). Tăiați tulpinile din bulbul de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Tăiați becul în jumătate pe lungime prin miez.
8
Tăiați miezul într-o pană. Radeți feniculul pe lungime cu un cojitor de legume sau pe o mandolină. Veți avea panglici, nu semilune. (Dacă aveți semilune, vă tăiați transversal în loc de lungime.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
MandolinăMandolină
9
Adăugați feniculul în rucola și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
10
Bateți vinaigreta pentru a se recombina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Adăugați vinaigreta în rucola și fenicul și aruncați din nou. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
12
Adăugați portocalele de sânge și aruncați ușor. Împărțiți între farfurii de salată și distribuiți salata de ricotta peste fiecare salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta SalataBrânză Ricotta Salata
Sânge PortocaliuSânge Portocaliu
1
Dimensiune
2
pe baza a opt porții, calorii
1
160, grăsime
2
8, Calorii Grase
1
80, Grăsimi Saturate
2
4, proteine
3
5, Grăsimi Mononesaturate
4
3, carbohidrați
5
310, colesterol
6
15, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
18, Grăsimi Polinesaturate
2
0, Sodiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista