Salata de porumb si sparanghel
Salata de porumb și sparanghel necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 282 de calorii , 10 g de proteine și 2 g de grăsime fiecare. Pentru 3,7 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Această rețetă de la Foodnetwork necesită sparanghel, oțet de vin de orez, porumb urechi și zahăr. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Funcționează bine ca un aperitiv destul de scump. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 67% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum găluște de porumb, ceapă și cotija în bulion de porumb cu nucă de cocos , brioșe de porumb cu porumb proaspăt și salată de sparanghel, ceapă roșie și Asiago .
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă, sare și aduceți-o la fiert.
Puneți porumbul decojit în apă clocotită și fierbeți porumbul timp de 3 minute până când este galben strălucitor. Apoi aruncați porumbul într-o baie de gheață. În aceeași apă folosită pentru albirea porumbului, se fierb sparanghelul timp de 1 minut și se aruncă în baia de gheață. Pentru porumb, odată răcit, scoateți boabele de pe știulete cu un cuțit ascuțit și tăiați sparanghelul în secțiuni înclinate de 1 inch.
Pune atât porumbul, cât și apoi sparanghelul într-un castron de dimensiune medie.
Într-un alt bol de dimensiune medie, amestecați zahărul, oțetul, sarea și piperul.
Stropiți peste porumb și sparanghel.
Se amestecă bine și se răcește sau se servește la temperatura camerei.