Salata de porumb si spanac
Salata de porumb si spanac este o reteta fara gluten cu 8 portii. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 14 g de grăsimi și un total de 212 calorii. Pentru 1,73 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 30 de minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită marmeladă de portocale, ardei gras, maioneză și nuci. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 50%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de spanac și porumb la grătar, spanac de porumb, cum se prepară spanac de porumb sau spanac de porumb și spanac de porumb, cum se prepară spanac de porumb sau spanac de porumb.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică și grea, gătiți nucile la foc mediu până se prăjesc, aproximativ 3 minute.
Se presară cu zahăr și oțet. Gatiti si amestecati 2-4 minute sau pana cand zaharul se topeste.
Se întinde pe folie să se răcească.
Într-un castron mare, combinați spanacul, ardeiul roșu, ceapa, porumbul, brânza și merisoarele; se presara cu nuca. Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru dressing.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salată în meniu? Încercați să combinați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Vigilance Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Vigilance Chardonnay
La altitudini cuprinse între 1.400 și 3.000 de picioare și situat la baza Muntelui Konocti, cândva un vulcan activ, Red Hills AVA prezintă dealuri ondulate, soluri vulcanice roșii și o briză cu efect de lac de la Clear Lake, unul dintre cele mai vechi lacuri naturale din America de Nord. . Fructul acestui vin a fost fermentat în butoi în proporție de 70% pentru a crea o bogăție cremoasă. O parte din fruct a fost supusă fermentației malolactice pentru a adăuga straturi de unt și complexitate vinului. Acest vin auriu de culoarea paiului are arome de măr verde și arome tropicale răcoritoare.